Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Blader statystyki

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam. Mam taką małą prośbę: co robić lub jak rozdawać teraz statystyki u bladera?

Mam 60lvl i takie staty: [sTR 169] [iNT 45] [DEX 185].

Chcąc jechać równo z growth to musiłbym odejmować bo na 60lvl mam już większe statystyki niż jakie powinienem mieć na 70lvl.

Bardzo by mi to pomogło jakby ktoś podał jak mają wyglądać staystyki na danym lvl.

Najlepiej teraz tak na 100lvl jakby ktoś podał a później na 130/140.

Z góry dziękuje. Stawiam lajki za pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie podam ci konkretnych liczb. Ale rób tak żeby mieć statystyki pod lvling (czyli te zalecane co je masz podane) a resztę rób pod seta. Gdy będziesz miał już staty pod wymarzony Mith set to ładuj resztę w STR dla defa i ataku.

Budowniczy
Opublikowano

No właśnie te co mam podane mieć na 70lvl to mam niższe niż te co mam aktualnie na 60lvl. Więc jak dawać? Proszę o podanie konkretnych liczb jeśli to możliwe.

Opublikowano

Znajdź u LY (Lady Yakateriny) zbroje mithrila dla bl na +10 czy jakoś tak i zrób sobie takie staty, reszte dawaj w STR :PP Chociaż nie powiem Ci jak teraz jest na globie bo dawno się nie grało ale ja robiłem mniej więcej tak xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wal w Dex i STR rowno jak juz pod steta staty CI beda wystarczaly da ci to zarowno Defa jak i atk i def rate co u bl sie liczy a nie w samego str

Opublikowano

najlepiej teraz dawać po równo w STR i Dex, trochę bardziej w str jeśli używasz Blade a więcej dexa jeśli katanek

Int urośnie dosyć podczas wbijania skill rank'ów, ew. dodać po 1-2 punkcie jeśli będzie ci brakować do jakiegoś itemku

te proponowane ustawienia stat są bodajże do 50lv lub 60lv tylko nie uwzględniali tam tych rank up'ów itp, dlatego kilka lv wcześniej wbija się ten "growth"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...